013-4556032 of 06-27870869

Therapeut Tilburg

Therapeut in Tilburg voor alternatieve geneesmethoden

Bent u op zoek naar een professionele therapeut in Tilburg? Dan heten wij u van harte welkom bij Shanti Healing. Bij ons kunt u terecht voor diverse vormen van energetische healing. Wij kunnen u helpen wanneer u vage klachten of symptomen ervaart. Wellicht kan de huisarts u niet verder helpen en heeft u al diverse medicijnen geprobeerd.

Therapeut TilburgErvaar een gevoel van innerlijke rust

De therapeut in Tilburg heeft de nodige ervaring met diverse methodieken, waaronder Vortexhealing. Alle behandelingen richten zich op vijf natuurgerichte principes: energie, drainage, prikkeloverdracht, voeding en psyche. Het is erg belangrijk dat u lichaam op diverse niveau’s in balans is. Daarom behandelen we de oorzaak van de klachten laag voor laag en op ieder niveau, zowel fysiek, emotioneel en mentaal). Ervaart u regelmatig stress, bent u continu moe of heeft u last van angst? Dan zult u na de behandeling een gevoel van innerlijke rust en ontspanning ervaren. Dit helpt u om meer inzicht in uw klachten te krijgen. Na ongeveer 9 behandelingen is de klacht aanzienlijk verminderd of zelfs verdwenen. Dit is uiteraard wel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Daarom gaan we graag met u in overleg om een behandeling op maat samen te stellen. Hierbij kunnen ook diverse methodieken gecombineerd worden.

Shanti staat klaar als uw therapeut in Tilburg en omstreken. Bent u benieuwd naar ervaringen van anderen? Lees dan eens op uw gemak onze referenties door. Tevens kunt u een brochure aanvragen om thuis alles nog eens door te lezen. Laat het ons gerust weten wanneer u vragen heeft of een afspraak wilt maken!

   Contact     Brochure aanvragen