013-4556032 of 06-27870869

Energetisch reinigen

Energetisch reinigen van uw huis of werkomgeving

Voelt u zich soms niet helemaal prettig in uw woning of op uw werk? Gebeuren er soms dingen die u niet goed kunt verklaren? Dan kan het helpen om de ruimte energetisch te reinigen. Hanneke van Juchem van Praktijk Shanti komt dan bij u op locatie. Hieronder leest u meer over de werkwijze.

Hoe werkt het?

Wellicht gelooft u helemaal niet in geesten en bent u erg nuchter. Echter kan het geen kwaad om uw woning energetisch te laten reinigen. De invloed van entiteiten wordt immers vaak onderschat. Pas wanneer uw woning is gereinigd zult u merken hoe belastend de invloed van entiteiten was. U zult merken dat uw welzijn een stuk zal verbeteren! Wanneer u Shanti Healing inschakelt, gaat Hanneke met behulp van quantum tools, licht en geluid de negatieve belastingen weghalen. Deze belasting komt onder andere door ondergronds water, Hartman Lines, electro magnetische energie en negatieve gedachten. Uiteindelijk wordt de originele blueprint van de aarde weer hersteld.

Energetisch reinigenReiniging op afstand

Woont u niet in de omgeving van Tilburg, waar praktijk Shanti is gevestigd? Het is ook mogelijk om uw huis energetisch te reinigen op afstand. Er zijn dan wel een aantal gegevens die wij nodig hebben, zoals namen van de bewoners, adres, postcode en woonplaats. Voelt u zich niet meer prettig thuis en wilt u graag eventuele geesten laten verwijderen? Neem dan contact met ons op. Wij vertellen u graag meer.