013-4556032 of 06-27870869

Natuurgeneeskundig therapeut

Natuurgeneeskundig therapeut Shanti 

Bent u op zoek naar een natuurgeneeskundig therapeut waar u terecht kunt voor diverse vormen van healing? Dan heten wij u van harte welkom bij Shanti Healing. In deze praktijk wordt Vortexhealing, Malva-Therapie en Thètahealing toegepast. Dit zijn holistische benaderingen, waarbij de mens in al zijn aspecten wordt behandeld. Alle methodieken werken volgens vijf natuurgerichte principes van de BATC-Beroepsorganisatie: energie, prikkeloverdracht, drainage, voeding en psyche. Heeft u interesse in alternatieve geneeswijzen en wilt u weten wat Shanti Healing voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op.

Een positieve invloed op uiteenlopende klachten

De methodieken die wij toepassen zijn gericht op de zelfhelende kwaliteiten van het lichaam. Het zijn dus alternatieve behandelmethoden die een positief effect kunnen hebben op diverse klachten, zowel op fysiek, geestelijk en emotioneel niveau. Zo kan Vortexhealing positief werken wanneer u stress of woede ervaart, maar ook bij diverse soorten angst, onzekerheid of depressies kan deze methode een uitkomst zijn. Na gemiddeld 9 behandelingen is het emotionele thema en/of de lichamelijk aandoening een stuk verlicht of misschien zelfs helemaal verdwenen. U zult ervaren dat u rustiger wordt en inzicht in uw problemen krijgt, waardoor we deze ook gericht aan kunnen pakken.

Neem gerust cNatuurgeneeskundig therapeutontact op

Natuurlijk is het ook mogelijk om methodieken te combineren, dit is compleet afhankelijk van uw persoonlijke situatie. Omdat ieder mens anders is, wordt er letterlijk altijd een behandeling op maat aangeboden bij de natuurgeneeskundig therapeut. De behandelingen worden geheel of gedeeltelijk vergoed door 90% van de zorgverzekeraars. Wilt u meer weten of een afspraak maken bij Shanti Healing? Neem dan gerust contact met ons op.

 

   Contact     Brochure aanvragen