013-4556032 of 06-27870869

Energetische behandelingen

Energetische behandelingen afgestemd op uw situatie

Heeft u interesse in energetische behandelingen en wilt u hier graag meer informatie over? Prakijk Shanti kan u dan uitstekend helpen. In deze praktijk te Tilburg worden diverse vormen van healing aangeboden, waaronder Vortexhealing en Thètahealing. Hieronder leest u meer over de praktijk en wat u van ons kunt verwachten.

Energetische behandelingenOver de praktijk

Shanti Healing is de praktijk van Hanneke van Juchem. Al van jongs af aan was zij geïnteresseerd in de mensheid, want wat komen zij op de aarde doen? Gedurende haar baan in de welzijnssector merkte zij dat veel zaken oneerlijk verlopen en daar had zij vaak moeite mee. Daarom ging ze vervolgens rechten studeren en ging ze werken bij een Ondersteuningsinstituut voor de Zorg. Hier maakte zij kennis met de wereld van de zieke mensen en zag ze hoe weinig men eigenlijk wist van de oorzaak van ziektes of aandoeningen. Dit dreef haar ertoe om zich te verdiepen in alternatieve behandelmethoden. Ze volgde een Yoga- en Chakra opleiding en begon voor zichzelf. Vervolgens heeft ze diverse cursussen afgerond waardoor ze nu in staat is om diverse behandelingen aan te bieden.

Wij staan u graag te woord

Heeft u vage klachten en kan de huisarts u niet helpen? Dan is het zeker aan te raden om u eens in energetische behandelingen te verdiepen. Bij Shanti Healing staan we u graag te woord en kunnen we u tevens adviseren. Het is bij ons ook mogelijk om diverse methodieken te combineren, want ieder persoon is immers anders. Neem gerust contact op of vraag een brochure aan voor meer informatie.

   Contact     Brochure aanvragen