013-4556032 of 06-27870869

Energetische healing

Energetische healing

Wellicht heeft u wel eens van energetische healing gehoord en is uw interesse gewekt. Of u bent op zoek naar een gespecialiseerde praktijk waar u terecht kunt? Dan bent u bij Shanti Healing aan het goede adres. Deze praktijk is gevestigd in Tilburg en biedt diverse behandelmethoden aan, waaronder Vortexhealing en Malva-chakratherapie. Hieronder leest u meer over onze praktijk.

Energetische healingHoe werkt het?

Shanti Healing is de praktijk van Hanneke van Juchem. In de loop der jaren heeft ze veel kennis en ervaring opgedaan betreffende alternatieve geneeswijzen. Ze heeft diverse cursussen afgerond, waaronder die voor yoga- en meditatiedocent. Tijdens haar zoektocht kwam ze ook in aanraking met Vortexhealing. Deze methodiek kan verlichting bieden bij vele diverse klachten, zowel fysiek als psychosomatisch. Denk bijvoorbeeld aan allergieën, astma, onrust, woede, maar ook allerlei soorten angst en onzekerheid. Ook kan het helpen bij relationele problemen die ontstaan door wederzijdse irritaties. Omdat we bij energetische healing werken op alle niveau’s kunnen we oorzaak van de klacht(en) stap voor stap aanpakken. Over het algemeen wordt er na de behandeling een gevoel van rust en ontspanning ervaren. U zul meer inzicht krijgen in uw problemen wat u helpt om dingen te verwerken.

Diverse methodieken

Bij Shanti Healing kunt u dus altijd terecht voor diverse vormen van energetische healing. Uiteraard is het ook mogelijk om methodieken te combineren voor het allerbeste resultaat. Ieder persoon is immers uniek en heeft weer andere klachten. Tevens kunnen de behandelingen een aanvulling zijn op de medicijnen die u gebruikt. Wenst u graag meer informatie? Neem dan gerust contact op of vraag een brochure aan.

   Contact     Brochure aanvragen